Social Media Marketing Services

Marketing și Publicitate în Rețele Sociale

Implementăm cele mai eficiente strategii de promovare în rețele sociale pentru a ajunge și mări publicul vizat. Prezența și actualizarea informațiilor în rețelele sociale este un factor foarte important, iar noi ne ocupam de asta.

Suntem o agenție care oferă servicii complexe de marketin online și experții noștri te vor ajuta să ei o strategie corectă în promovarea în rețelele de socializare. Noi ne angajăm să-ți stabilim obiectivele de promovare și să identificăm și să partajăm eficient publicul țintă al afacerii tale.

Vom adopta strategii de marketing în rețele sociale în mod special pentru brand-ul și audiența ta. Vom oferi pe deplin susținerea, gestionarea și planificarea procesului de promovare în rețelele sociale, precum și efectuarea și distribuirea materialelor promoționale, bannerelor publicitare sau a secvențelor video pentru a atrage noi clienți și de a crește profitabilitatea.

Echipa noastră de specialiști în Social Media Marketing va partaja eficient informațiile despre brand-ul, serviciile sau produsele tale, vor monitoriza și crea companii de publicitate în rețele de socializare care să vă aducă noi acțiuni, like-uri, opini, followeri, comentarii, distribuiri în cele mai populare rețele de socializare precum, Facebook, Google+, Youtube, Odnoklassniki, VK, Twitter, Pinterest și LinkedIn.

Monitorizarea Brand-ului

Creștem reputația brand-ului tău și detectăm mințiunile acestuia în rețelele de socializare pentru a mări cercul de clienți potențiali și de monitoriza părerile clienților despre brand-ul și industria ta.

Organizăm concursuri în Rețele Sociale

Facebook, Google+, Twitter sau Pinterest pot genera trafic considerabil și relevant organizînd concursuri periodice. Experții noștri vor stabili ce tipuri de concurs și care platforme de rețele social sunt cele mai potrivite pentru brand-ul, produsele sau serviciile tale.

Management în Rețele Sociale

Specialiștii noțtri în Social Media vor menține și comunica cu clienții actuali și potențiali din Facebook, Google+, Youtube și alte rețele sociale, pentru a obține traficul dorit și rezultate foarte bune în relațiile cu publicul vizat.

Configurarea și personalizarea profilului

Un profil bine organizat, cu imagini relevante și o grafică superbă va atrage atenția atît clienților cît și a concurenților tăi, de aceie e bine să fii cu un pas în viitor și cu un pas înaintea concurenților tăi.

Testimonials

See all testimonials

Spune-ne despre proiectul tău și vom începe o colaborare reușită de azi

Echipa noastră de profesioniști vor analiza dacă afacerea ta din rețelele de socializare este orientată spre oamenii potriviți și în mod corect. Vino la noi și vom merge împreună spre un viitor prosper.

[NEXForms id=”2″ ]

Our case studies

See all projects