Pay Per Click Management

Publicitate Pay Per Click (PPC) Google, Yandex, Bing, Yahoo

Publicitatea Google AdWords, Yandex.Direct are un impact instantaneu și te poate aduce în top în doar 2 ore, sporește rapid cunoașterea brandului tău în cele mai cunoscute motoare de căutare.

Strategiile noastre de promovare sunt concepute în întregime pentru a satisface nevoile clienților noștri. Noi oferim servicii de Publicitate Google AdWords PPC, PPM, anunțuri plătite în căutare Yandex, Bing, Yahoo, Publicitate bannere rich-media, Publicitatea video Youtube, campanii de remarketing și Publicitate în rețele Social.

Noi aducem rezultate care să contribuie la realizarea obiectivelor de afaceri ale clientilor nostri. Noi gestionăm fiecare dintre conturile clienților noștri zilnic și monitorizăm în mod constant prețurile de licitație și bugetul pentru a ne asigura că este maximizateă ROI și costurile PPC.

Rezultatele noastre deosebite se datorează abordării complex, care include o prezentare detaliată a activității și aspirațiile clientului nostru pentru publicitatea PPC, precum și revizuire a tuturor opțiunilor și recomandarea unei liste de priorități a activităților.

Publicitate în motoarele de căutare

Îți putem crea o campanie de publicitate profitabilă făcînd o investiție rentabilă. Noi știm cum să-ți cheltui banii eficient. Vei avea parte doar de specialiști certificați Google, Microsoft sau Yandex.

Campanii de Remarketing

Transformă "clienții potențiali" sau "clienții fideli" care au interacționat în trecut cu pagina ta web, cu o rețea de socializare sau și-au exprimat interesul față de pagina ta în clienți reali oferindu-le ceia ce își doresc cu o campanie de remarketing eficientă.

Publicitate în Rețele Sociale

Dacă vrei să mărești gradul de cunoaștere a unui brand, produs sau serviciu, rețelele de socializare ar fi o alegere bună. Vom dezvolta o strategie de publicitate în rețele sociale personalizată care să îndeplinească obiectivele dumneavoastră.

Publicitate bannere, rich-media

Va oferim strategii individuale de publicitate în rețeaua de display Google, Youtube și milioane de situri partenere. Putem gestiona cu succes atît campanii cu răspuns direct cît și campanii de brand awareness.

Publicitate Video Youtube

Suntem experti in cele mai promițătoare formate de publicitate online si echipa noastra este gata să vă ajute să ieși-ți în evidența competitorilor prin crearea de reclame video care vor spori cu siguranță brand awareness-ului.

Avem suficientă experiențăpentru a crea campanii de publicitate Google AdWords, Yandex.Direct, Bing, Facebook, OK, VK și altele

Proiecte de succes

See all projects

Spune-ne despre proiectul tău

Și noi în cel mai scurt timp vom veni cu soluții utile pentru tine

Contactați-ne azi și noi îți vom maximiza profiturile și investițiile.

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]