Web Development Services

Marketing, Optimizare și Promovare SEO

Promovarea unui site web în motoarele de căutare (SEO) Google, Yandex, Bing, Yahoo, conduce la prezența în TOP-10 al rezultatul căutarilor după anumite cuvinte cheie sau expresii. Prezența în TOP-10 căutări și faptul că peste 82% din utilizatori rămîn pe prima pagină după o căutare, poate conduce la o creștere considerabilă a traficului, vânzărilor, rentabilității, și eficienței site-ului.

Facilitățile optimizării pentru motoarele de căutare pe care le oferim includ astfel de servicii de bază ca, optimizare internă a sitului, analiza concurenței, copywriting, semanticii sitului, optimizare căutărilor organice, Link Building, precum și raport de activitate.

Optimizare internă a site-ului

Face ca paginile web să fie cît mai accesibile și mai ușor de accesat. Echipa noastră este gata să propună cele mai bune practici pentru a îmbunătăți performanțele.

Promovare și optimizare SEO

Dezvoltare și promovare SEO după un conținut relevant care întrunește necesitățile clienților. Îmbunătățirea și menținerea pozițiilor in TOP10.

Link Building

O parte importantă în procesul de SEO promovare este structura internă a linkurilor în site cît și backlinkurile venite din exterior. Combinate adecvat aduc performanțe.

Search Engine Optimization (SEO) este fundamentală și esențială și în strategiilor noastre de optimizare SEO, veți primi o poziție de TOP în rezultatele de căutare. Vom oferi un raport complet SEO, topul cuvintelor cheie, precum și raport link building și informații despre paginile indexate. Echipa noastră se concentrează să vă îmbunătățiască fluxul de trafic și de a crește vânzările și recunoașterea brandului.

SEO nu este un proces simplu în marketing-ul online - de aceia oferim soluții individuale pentru fiecare client. Suntem conștienți de importanța SEO pentru afaceri de aceea oferim clienților noștri pachet complexe la un preț scăzut. Monitorizăm zilnic cele mai recente orientări din toate motoarele de căutare majore, cum ar fi Google, Bing, Yandex și Yahoo. Veți avea parte de specialiști calificați și profesioniști în SEO.

Analiză cuvinte cheie / Strategii

O importanță enormă în strategiile de promovare SEO o are textul sitului web și alegerea corectă a acestora. Echipa noastră alege cele mai profitabile expresii și cuvinte cheie pentru a crește traficul sitului din motoarele de căutare și de a mări profitabilitatea.

Raport SEO al activităților

Noi oferim raport detaliat al activităților SEO și a performanțelor site-ului tău în timp. De asemenea performanțele cuvintelor cheie în parte, creșterea sau descresterea pozițiilor organice precum și cauzele acestora.

Unele proiecte de succes

Vezi toate proiectele

Spune despre proiectul tău

Și te ajutăm să obții ceia ce îți dorești din marketingul online

Our team of professional SEO experts is the perfect partner for a successful business partnership.

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]