Web Audit & Web Analytics Services

Servicii Audit SEO și Web Analytics

Avem experiență în Audit SEO, Web Analytics și ajutăm clienții să atingă potențialul maxim. Analizăm și creștem orice afacere online pentru a maximiza vînzările și potențialii clienți.

SEO audit este unul din cele mai importante instrumente necesare oricărui web site sau business online. Auditul SEO este un proces complex care necesită timp și cunoștințe. Experții noștri vă pot ajuta în procesul de optimizare internă a sitului, usability audit, auditi și analiză a concurenților 24/24, ce implementări noi fac concurenții tăi, ce tranduri sînt pe piața online și care sînt perspectivele pe termen lung.

Audit tehnic reprezintă analiza internă a site-ului și depistarea problemelor ce ține de dublarea meta titlurilor, meta descriilor, dublarea paginilor cu același conținut, analiza structurii unui site web și implementarea celor mai bune practici pentru a mări numărul de pagini indexate în motoarele de căutare. Formarea corectă a fișierelor robots.txt si sitemap.xml, precum și alte aspecte ce ține de performanțele paginilor web.

Audit SEO

Audit SEO profesional este util și necesar înainte de a crea un site web, este drumul tău spre o evoluție corectă și profitabilă.

Audit tehnic

We create best-in-class email marketing software to create, send and track email campaigns — and get the results.

Usability Audit

Analizăm designul paginilor web și venim cu cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți rata de conversii, comportamentul utilizatorului.

Web Analytics

We develop content management system (CMS), which enables you to manage site content effectively.

Analiza conurenților

Our team develops custom solutions for Intranets & Extranet development, Sharepoint integration and Knowledge management.

Strategii de marketing

We are a leading application development company offers Web, Mobile & Facebook App Development services.

Effective Web Development Solutions

De ce ai nevoie de Audit SEO sau optimizare internă?

De cele mai multe ori un site web nu poate ajunge în TOP din cauza problemelor tehnice interne, pagini duble, conținut text irelevant, snipeturi greșite, lipsa titlurilor paginilor, pagini cu errori grave, precum 404. Experții noștri SEO te vor ajuta să înlături toate aceste neajunsuri, și ca rezultat vei putea fi în poziții de TOP în motoarele de căutare.

De ce ai nevoie de Web analytics?

Cu toți am auzit de Google Analytics, Yandex.Metrica sau poate Google Tag Manager dar puțini știu cum să utilizeze aceste instrumente gratuite la maxim, utilizăm doar informația standartă și nu informația utilă. Comportamentul utilizatorului pe site-ul tău este foarte important, noi știm mai multe date despre ei și ți le putem comunica și ție.

Effective Web Development Solutions

Spune-ne despre proiectul tău

Și noi în cel mai scurt timp vom veni cu soluții utile pentru tine

Doar un expert în Audit SEO sau Web Analytics îți poate garanta rezultate reale și în favoarea ta, iar tu decizi ce faci mai departe!

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]